DESPRE NOI

Pentru toate problemele de reabilitare o solutie corecta:

Firma DIRINGER & SCHEIDEL ROHRSANIERUNG reprezentata in Romania de DIRINGER & SCHEIDEL Romania SRL este singura companie care oferă toate metodele comune de reabilitare pentru repararea, renovarea și reînnoirea fără șanțuri a conductelor aeriene, precum și a gurilor de vizitare și a structurilor. Moto-ul leaderului de piata este: competenta dintr-o singura sursa. Cu o paleta extinsa de produse, care cuprinde toate tehnologiile moderne de reabilitare, pot fi realizate solutii individuale, adecvate cerintelor clientilor, elaborate tehnic in detaliu si economice.
Contractantii publici si privati profita de Know-how–ul de consultanta, de echipamente tehnice si de service-ul tehnic ale profesionistilor de reabilitare. Numele de DIRINGER & SCHEIDEL ROHRSANIERUNG reprezinta calitatea: atat pentru procedee, si in aceeasi masura pentru tehnica utilizata. Echipamentele utilizate la procedeele de reabilitare sunt intretinute, reparate si dezvoltate mai departe in cadrul intreprinderii.
Consultanta si asistenta oferita unui client sunt considerate de D&S in mod consecvent ca fiind prioritare atat inainte cat si in timpul executarii unei lucrari de constructie. Contactul cu clientii atat de important este asigurat atat de angajatii sai implicati cat si de o retea de locatii D&S acoperitoare pe teritoriu federal la Mannheim, Nürnberg, Gelsenkirchen, Dessau-Roßlau, Leipzig, Wetzlar, Aschaffenburg, München, Oldenburg si Dillingen (Saarland).

Istorie

 • 1996
  Preluarea firmei Kanaltechnik Kunz GmbH & Co de catre DIRINGER & SCHEIDEL Unternehmensgruppe, Mannheim.

 • 1999
  Redenumirea firmei Kanaltechnik Kunz GmbH & Co. in DIRINGER & SCHEIDEL ROHRSANIERUNG GmbH & Co. KG
  Integrarea firmelor Panse Wetzlar Tiefbau- und Kanalsanierung GmbH & Co si Panse GmbH & Co., Leipzig in firma DIRINGER & SCHEIDEL ROHRSANIERUNG GmbH & Co. KG. Preluarea activitatilor comerciale ale firmei RS Rohrsan precum si cele ale firmei Firma Kanaltechnik ROBO GmbH.

 • 2000-2005
  Pe langa sediul central al firmei din Mannheim ia fiinta o retea acoperitoare de locatii D&S pe intreg teritoriu federal in Nürnberg, Herne, Hannover, Dessau, Leipzig, Wetzlar, Aschaffenburg, Freiburg, München si  Oldenburg.

 • 2006
  Preluarea participatiilor sectiei de specialitate reabilitari conducte din cadrul firmei Hans Brochier GmbH & Co. KG.
  Infiintarea firmelor D&S, Locatiile din Regensburg si Oldenburg

 • 2007
  Infiintarea sucursalei Saar din participatii ale firmei TST Deutschland 
  Cumpararea firmei TST ROBOTICS Frankreich

 • 2009
  Infiintarea  filialei ROTECH Srl / Italien

 • 2011
  Infiintarea filialei D&S Réhatube S.A. in Luxemburg

 • 2013
  Desprinderea atelierului de service și reparații pentru tehnologia roboților din Röthenbach/Nuremberg și înființarea Pipe-Robo-Tec GmbH & Co. KG

 • 2016    
  Pipe-Robo-Tec este încorporată în compania asociată Pipetronics GmbH & Co. KG

 • 2020    
  Achiziționarea Ambient în București / România și schimbarea numelui în DIRINGER & SCHEIDEL Romania Srl

 • 2022    
  Externalizarea diviziei de tehnologie a conductelor sub presiune și înființarea DIRINGER & SCHEIDEL Druckrohrtechnik GmbH & Co. KG

 • 2023
  Achiziționarea diviziei de reabilitare a conductelor sub presiune și a canalizărilor de la RTi Austria GmbH din Pucking / Austria și înființarea DIRINGER & SCHEIDEL AUSTRIA GmbH